announcementAnunț program
Postat de Ionuț Andreica în 6 Mai 2021

Duminică, 9 Mai 2021, serviciile de închinare nu se vor ține în locația cunoscută de pe Str. Corneliu Coposu, Nr. 3.

announcementAnunț program
Postat de Ionuț Andreica în 28 Noiembrie 2020

Începând din 29 Noiembrie, ne întâlnim din nou la programele cunoscute ale bisericii.

announcementCOVID-19
Postat de Ionuț Andreica în 3 Noiembrie 2020

Având în vedere numărul mare de persoane infectate cu COVID-19 din Zalău, până la noi anunțuri și ca măsură de precauție, nu se vor ține slujbele religioase în locația cunoscută de pe Str. Corneliu Coposu, Nr. 3.

announcementAnunț program
Postat de Ionuț Andreica în 16 Octombrie 2020

Duminică, 18 Octombrie 2020, serviciile de închinare nu se vor ține în locația cunoscută de pe Str. Corneliu Coposu, Nr. 3.

announcementCOVID-19
Postat de Ionuț Andreica în 31 August 2020

Având în vedere situația actuală din România, dacă doriți să fiți împreună cu noi la slujbele religioase ale bisericii, vă rugăm să respectați măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19. În acest sens vă rugăm să:

  • purtați masca de protecție pe toată durata slujbelor religioase
  • vă spălați des mâinile și să folosiți dezinfectantul la intrarea în incinta bisericii sau în orice altă situație care necesită acest lucru
  • repectați indicațiile oamenilor de ordine pentru a menține o distanță sigură față de ceilalți participanți la slujbele religioase

Dacă aveți simptome specifice infectării cu COVID-19, pentru a evita răspândirea infecției vă rugăm să anunțați organele specializate în combaterea răspândirii infecției cu COVID-19 și să nu intrați în contact cu alte persoane participând la slujbele religioase ale bisericii.